Naast begrijpen, ook echt doen.

Open inschrijving

Leiderschapsprogramma

Ons leiderschapsprogramma voor managers maakt je stevig en vaardig voor de rest van je carrière. Je haalt meer uit jezelf, je team en je omgeving.

In company programma's

Salestraining

Onze salestraining geeft direct resultaat. Een praktische salestraining met persoonlijke aandacht en humor. Op maat voor iedere doelgroep.

verzuimgesprekken-voeren

De training verzuimgesprekken voeren is er voor teamleiders die het verzuim willen terugdringen vanuit het contact met zowel de teamleden als de organisatie

Interculturele communicatie in de praktijk. De training interculturele communicatie op de werkvloer geeft inzicht in verschillende referentiekaders.

Non-verbale-communicatie-met-Harry-Piekema

De training non-verbale communicatie is bedoeld voor professionals die er naar streven authentiek en geloofwaardig te communiceren.

Adviesvaardigheden

In de training adviesvaardigheden wordt veel aandacht besteed voor communicatie-tools, die onmisbaar zijn voor de adviseur en professionals die adviseren.

Communiceren-in-projecten

Wij werken in de training communiceren in projecten met de basisprincipes van projectmanagement en sluiten aan bij de bekendste methodieken.

De training teamontwikkeling brengt de kwaliteiten binnen het team in kaart. We geven praktische handvatten om het team effectiever te laten communiceren.

Klantgerichtheid

Het is van belang dat iedere medewerker zijn en verantwoordelijkheid kent binnen klantgerichtheid. De training Klantgerichtheid heeft een hoog rendement.

Voor een indicatieve offerte voor de training Feedback geven en ontvangen maakt u een keuze uit de volgende onderwerpen.

Stressbestendigheid

Een Managementtraining rond de competentie Stressbestendigheid. U leert omgaan met stress en druk van buitenaf. U wordt weer een rustpunt voor uw team.

Plannen-en-organiseren1

Cursus Plannen en organiseren waarin de competentie plannen en organiseren wordt getraind aan de hand van de nieuwste inzichten over het menselijk brein.

Communiceren

Effectief communiceren is voor een manager een erg belangrijke vaardigheid. Als manager ben je continu in contact met anderen.

Leiderschapsprogramma

In de training Omgaan met veranderingen leren de leiders van nu de fasen van verandering te begeleiden, om te gaan met weerstand en om te gaan met emoties.

Inlevingsvermogen

Een Trainingproducties Managementtraining in de competentie inlevingsvermogen. Een manager met inlevingsvermogen begrijpt zijn medewerkers.

Resultaatgericht-leiderschap

Resultaatgericht leiderschap is nodig bij zelfsturende en verantwoordelijke medewerkers. Het maakt de organisatie volwassen en flexibel bij veranderingen.

Besluitvaardigheid

Een praktische cursus Besluitvaardigheid. Uw besluitvaardigheid verbeteren om solide beslissingen te nemen. U bent besluitvaardig in veranderende tijden.

Situationeel-leiderschap

De training Situationeel leiderschap is onderdeel van het programma Leiderschap voor managers. Een reis door het landschap van Leiderschapsstijlen.

Copyright 2014 Trainingproducties  |  All Rights Reserved  |  Sitemap