Floris van Tilburg

Vakkundig en uitnodigend

“Ik help deelnemers graag ontdekken wat ze nodig hebben om moedige gesprekken te kunnen voeren. Niet door er iets nieuws in te stoppen, maar door ze te helpen aan te boren wat al in ze aanwezig is.”

Floris van Tilburg betrekt de praktijksituatie en de persoonlijke competenties van de deelnemers zo veel als mogelijk tijdens de training. Hij kiest werkvormen die daarbij aansluiten en die het voor de deelnemers vergemakkelijken om het effect van hun handelen breder te overzien. Dat prikkelt bijna altijd hun behoefte om niet alleen iets te willen bereiken, maar er ook echt wat voor te willen doen. En dus wordt het intrigerend en leuk om te leren hoe je je eigen gedrag kunt sturen om optimaal te functioneren.

“Ik vond Floris duidelijk, hij heeft zich goed ingeleefd in de situatie van de apotheek”
Apothekersassistente Dienstapotheek Arnhem, deelnemer training Omgaan met Agressie in de Zorg in februari 2013

Floris ging na de Toneelschool als acteur aan de slag in het theater en in het bedrijfsleven. Na ruim 10 jaar training ervaring volgde hij een opleiding tot trainer. Als trainer is hij gericht op het praktische nut van het geleerde. Wanneer mensen ervaren dat iets werkt, zijn ze sneller bereid daar moeite voor te doen.

“Floris heeft duidelijk en concreet houdingen neergezet, zo zie je het ook in de praktijk. Hij speelde snel in op situaties.”
Eerst Verantwoordelijk Verzorgende Streekverpleeguis Zilverschoon, deelnemer Assertiviteitstraining in oktober 2012

In trainingen als Klantgericht Communiceren en de Telefoontraining zet hij zijn deskundigheid in om deelnemers hun eigen impact te laten ervaren. En helpt hij ze hun impact te vergroten.

Interesse in een training met Floris?

Copyright 2014 Trainingproducties  |  All Rights Reserved  |  Sitemap