Trainingproducties  |  030 - 281 98 88  |  info@trainingproducties.nl

Bastiaan van Meeteren

Vanuit contact is alles mogelijk

Zonder contact lukt weinig.

Je hebt zowel het contact met jezelf als met de ander(en) nodig om doelen te bereiken. Directeur en oprichter van Trainingproducties Bastiaan van Meeteren is sinds 2001 communicatietrainer voor organisaties die beseffen dat alles wordt gecreëerd vanuit menselijk contact. Iedere organisatie heeft pas bestaansrede als het in contact staat met haar omgeving. Zowel in finance, retail, ICT, overheids, profit- en non-profitorganisaties kun je Bastiaan tegenkomen in leiderschapsprogramma’s en communicatie trainingen.

“Uitstekende trainer, moeilijke kwesties worden direct aangesneden, laat geen zaken op zijn beloop, kadert waar nodig, onderwijl flexibel ingespeeld op zaken die (on)verwacht te berde werden gebracht, gericht op vooraf benoemde doelen zonder daar star in te zijn. Bastiaan traint ‘op de huid’”
Eric, deelnemer leiderschapsprogramma MiddlePoint2014.

Geen half werk voor Bastiaan van Meeteren

Daar houdt hij niet van. Als hij voor of tussen de deelnemers staat steekt hij iedereen aan met zijn gepassioneerde performance.

Zijn principes zijn:
- Vanuit contact is alles mogelijk.
- Authenticiteit is de enige mogelijkheid tot duurzame en winstgevende contacten en contracten.
- Leef je in, leef je in en leef je in, maar nu echt.

In het gebruik van zijn principes is Bastiaan van Meeteren consequent. En dat werkt. Deelnemers komen altijd in beweging en ervaren de vrijheid om stappen te maken in hun presentatie en performance.

“Bastiaan zorgt er als trainer voor dat je meer uit jezelf haalt en daardoor ook meer dingen durft te doen.”
Yvonne, deelnemer training Feedback geven en ontvangen voor PGGM in 2013.

Positie/Actie/Kwaliteiten

Bastiaan van Meeteren is de bedenker en trainer in het PAK model(c). Dit model geeft je zowel inzicht in jouw Positie, Acties en Kwaliteiten. Hij gebruikt dit model in het door hem gegeven programma Leiderschap voor managers.

Interesse in een training met Bastiaan?

Copyright 2014 Trainingproducties  |  All Rights Reserved  |  Sitemap