Trainingproducties  |  030 - 281 98 88  |  info@trainingproducties.nl

De mensen

Wij maken het verschil

Jimmy werkt veel met de dynamiek en interactie in een groep om mensen op een zachte manier, effectief te confronteren.

In een training met trainingsacteur Frits wordt er meer gedaan dan gepraat; u zult een enorme ervaring rijker zijn.

“Het werken als trainer en trainingsacteur intrigeert en inspireert me, omdat ontwikkel-, leer- en veranderprocessen me steeds opnieuw weer raken.”

Alle bekende spelvormen heeft Isa in haar repertoire en nieuwe ontwikkelt ze telkens bij. Isa laat u leren door te improviseren.

Jolien gaat uit van de aanwezige kracht binnen individuen, afdelingen en ondernemingen: haar uitgangspunt is dat overal en in iedereen potentie zit.

Mirjam is onze Coördinator, een uitdagend functie die ze graag en met enthousiasme uitvoert.

Rosa Evans-Knaup kan in een rollenspel, met een korte uitleg, moeiteloos personen zeer treffend neer zetten.

Tijdens zijn trainingen betrekt Frits de praktijksituatie en persoonlijke competenties van de deelnemers zo veel als mogelijk.

“Ik wil inspireren tot het maken van keuzes, het nemen van verantwoordelijkheid en het inzetten van alle aanwezige kracht, talent en mogelijkheden in leven en werk.”

Door de combinatie van analytisch inzicht en inlevingsvermogen is Barbara in staat heldere feedback te geven aan deelnemers.

Ruime ervaring heeft gecertificeerd mediator Joep op het gebied van Projectmanagement, waarnaast hij ook verbeter- en verandertrajecten begeleidt.

Sinds 2001 is Bastiaan communicatietrainer voor organisaties die beseffen dat per definitie alles wordt gecreëerd vanuit menselijk contact.

Floris betrekt de praktijksituatie en de persoonlijke competenties van de deelnemers zo veel als mogelijk tijdens de training.

Allard is als trainer gespecialiseerd in trainingen waarbij direct handelen noodzakelijk is.

Copyright 2014 Trainingproducties  |  All Rights Reserved  |  Sitemap