Trainingproducties  |  030 - 281 98 88  |  info@trainingproducties.nl

Aanpak

We slaan de brug tussen begrijpen en doen.

Het ontwikkeling van professionals heeft nut als het zowel uw organisatie als uw klanten dient. Feit is ook dat professionals het beste presteren als ze dicht bij zichzelf kunnen blijven. Ontwikkelprogramma’s vereisen daarom visie, balans, sensitiviteit, realisme, timing en goede begeleiding. Ons team bestaat uit zowel inspirerende trainers die uw mensen de nodige stappen laten maken, als strategisch denkende consultants die zorgen voor de borging van ontwikkeling binnen uw organisatie. In onze ontwikkelprogramma’s ervaren deelnemers hoe ze op andere manieren hun werk kunnen doen. Ze krijgen zowel het cognitieve inzicht als de fysieke vaardigheid om verantwoordelijkheid te nemen voor hun gedrag. Ze kunnen zich verbinden met anderen en de doelstellingen van de organisatie en de eigen autonomie behouden. Een methode die succes sorteert in alle lagen van uw organisatie.

Kenmerken van onze werkwijze

Wij nemen verantwoordelijkheid door eenduidig aan te sluiten bij de strategie van uw organisatie. Zo liggen leiderschaps- en teamontwikkeling in de lijn van de uitgestippelde koers.
Wij nemen verantwoordelijkheid door tot de kern van wat uw organisatie beweegt door te dringen. Wij zijn doortastend en ervaren in het eenvoudig maken van ingewikkelde zaken.
Wij nemen verantwoordelijkheid met een stevig gefundeerde ontwikkelstrategie. We brengen de ontwikkelnoodzaak, ontwikkelbereidheid en ontwikkelvermogen in kaart met handige tools.
Wij nemen verantwoordelijkheid met passende programma’s die aansluiten bij ieder niveau. Iedere professional ontwikkelt zich op zijn eigen manier. Wij begrijpen mensen in alle lagen van de organisatie.
Wij nemen verantwoordelijkheid met de meest praktische borging. Met onze programma’s staan wij garant voor de implementatie van de ontwikkeling.

Meer weten over ons

Onze klanten bevestigen onze waarde

feedbackregels

“Ons gehele personeelsbestand volgde deze training Feedbackregels: er werd veel geoefend, met maximale aandacht voor de praktijk, wat erg goed aansloot.”

Missie en visie ontwikkelen

Trainingproducties heeft Clusius begeleidt in een missie en visie ontwikkelen. De conceptmissie en -visie werden top- down bedacht en bottom- up uitgewerkt.

Copyright 2014 Trainingproducties  |  All Rights Reserved  |  Sitemap