Leren door
te doen

Wij willen de wereld ontwikkelen. Naïef? Nee hoor. Gewoon de juiste dingen doen en de dingen juist doen. In contact, met visie.

Onze ambitie

Trainingproducties faciliteert ontwikkelprogramma’s waarin professionals de brug slaan tussen begrijpen en doen. We zorgen ervoor dat alle deelnemers enthousiast in beweging komen binnen interactieve programma’s met hoge impact.

Wij stellen professionals en organisaties in staat van betekenis te zijn voor hun omgeving.

We ontwikkelen vanuit contact. Inzicht ontstaat door u in contact te brengen met uzelf en de effecten van uw handelen. Ontwikkeling ontstaat als u verantwoordelijkheid neemt voor dit inzicht in contact met uw (interne) klanten.

We ontwikkelen door te doen. In theorie lijkt het gemakkelijk maar in de praktijk blijkt dat vaak lastig. Door het anders te doen in een veilige leeromgeving zetten we dat wat in het hoofd zit om in herhaalbare ervaringen.

We ontwikkelen in lijn met uw strategie. Ontwikkeling heeft visie nodig. Weten voor wie u het doet en wat er moet gebeuren. U creëert pas waarde als de ontwikkeling van menselijk potentieel in lijn ligt met de strategie van de organisatie.

Onze organisatie

Trainingproducties is in 2006 door Bastiaan van Meeteren opgericht en bestaat uit een selectieve groep trainers en consultants en. Wij begeleiden leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling en veranderingen binnen organisaties. Onze opdrachtgevers weten dat het versterken van menselijk potentieel waarde oplevert, voor zowel de organisatie als voor hun klanten.

Vanuit ons kantoor in Utrecht ondersteunen betrokken coördinatoren de organisatie van onze ontwikkelprogramma’s. Zij brengen u rechtstreeks in contact met een trainer of consultant die uw werkveld en situatie begrijpt. Wij leven ons in, in u en uw organisatie, in het best passende ontwikkelprogramma en borgen de ontwikkeling naar de werkvloer. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.


Even voorstellen

Mirjam is onze Coördinator, een uitdagend functie die ze graag en met enthousiasme uitvoert.

Floris betrekt de praktijksituatie en de persoonlijke competenties van de deelnemers zo veel als mogelijk tijdens de training.

Jolien gaat uit van de aanwezige kracht binnen individuen, afdelingen en ondernemingen: haar uitgangspunt is dat overal en in iedereen potentie zit.

Allard is als trainer gespecialiseerd in trainingen waarbij direct handelen noodzakelijk is.

Naar onze mensen

Copyright 2014 Trainingproducties  |  All Rights Reserved  |  Sitemap