PAK organisatieontwikkeling  |  030 – 227 04 32  |  info@p-a-k.nl

Pagina niet gevonden - 404

De dramadriehoek (Karpman, 1968) is een relatief eenvoudig te gebruiken, model dat inzicht geeft in de het ontstaan van “drama” in communicatie.

Afspraken nakomen kost de nodige inspanning en energie, maar geeft persoonlijke vrijheid, vertrouwen en betere relaties. Zeker met betrekking tot je werk.

Met motiverende gespreksvoering kan de adviseur bijdragen aan duurzame gedragsverandering, door het uitlokken van verandertaal.

emoties-op-het-werk

Waarom zijn we zo bang voor emoties op het werk? Wat maakt dat emoties op het werk ons zo verwarren? Hoe gaan we om met emoties op het werk?

Naar de blog

Ervaar onze programma's

Interculturele communicatie in de praktijk. De training interculturele communicatie op de werkvloer geeft inzicht in verschillende referentiekaders.

De training teamontwikkeling brengt de kwaliteiten binnen het team in kaart. We geven praktische handvatten om het team effectiever te laten communiceren.

Organisatieopstellingen ondernemers

Je kunt als ondernemer nadenken wat je wilt, maar het is uw intuïtie en het vertrouwen daarop dat de doorslag en richting geeft voor het behalen van resultaten en succes.

Inlevingsvermogen

Een Trainingproducties Managementtraining in de competentie inlevingsvermogen. Een manager met inlevingsvermogen begrijpt zijn medewerkers.

Naar alle programma's

Wat onze klanten ervaren

De training Feedback geven geeft uw organisatie kracht en openheid. Een open communicatie waarin feedback geven en ontvangen uw organisatie versterkt.

Een Teamtraining voor P&O, gericht op het verbeteren van de interne communicatie, op basis van onderling vertrouwen en met inzet van alle aanwezige kwaliteiten.

cursus assertiviteit

Assertiviteitstraining in feedback voor Eerst Verantwoordelijke Verzorgenden met als doel meer autonome EVV’ers.

mediatraining

Een Mediatraining voor de hoofdredacteuren, ter voorbereiding op de adverteerderpresentatie en definitieve lancering van het magazine.

Naar alle klantcases

Copyright 2016 PAK organisatieontwikkeling  |  All Rights Reserved  |  Sitemap