PAK organisatieontwikkeling  |  030 – 227 04 32  |  info@p-a-k.nl

Pagina niet gevonden - 404

Jolien Slavenburg van Trainingproducties over haar visie op de lerende organisatie. We stellen mensen in staat om hun verantwoordelijkheid te nemen.

Feedback training

In de Feedback training leren deelnemers nauwgezet hun eigen afwegingen maken. Met de ingebrachte praktijksituaties wordt zorgvuldig geoefend.

Afspraken nakomen kost de nodige inspanning en energie, maar geeft persoonlijke vrijheid, vertrouwen en betere relaties. Zeker met betrekking tot je werk.

emoties-op-het-werk

Waarom zijn we zo bang voor emoties op het werk? Wat maakt dat emoties op het werk ons zo verwarren? Hoe gaan we om met emoties op het werk?

Naar de blog

Ervaar onze programma's

Communiceren

Effectief communiceren is voor een manager een erg belangrijke vaardigheid. Als manager ben je continu in contact met anderen.

Communiceren-in-projecten

Wij werken in de training communiceren in projecten met de basisprincipes van projectmanagement en sluiten aan bij de bekendste methodieken.

Leiderschapsprogramma

In de training Omgaan met veranderingen leren de leiders van nu de fasen van verandering te begeleiden, om te gaan met weerstand en om te gaan met emoties.

Opstellingen voor ondernemers

Een praktische cursus Besluitvaardigheid. Uw besluitvaardigheid verbeteren om solide beslissingen te nemen. U bent besluitvaardig in veranderende tijden.

Naar alle programma's

Wat onze klanten ervaren

Individuele Managementtraining

De + staat voor persoonlijke aandacht, het toespitsen van de onderwerpen op de dagelijkse praktijk, de ruimte voor het loslaten van beperkende overtuigingen uit het verleden en de emoties die parten spelen vanuit de privésituatie.

Een interactieve en dynamische Agressietraining: Omgaan met Agressie in de Zorg, voor de apothekersassistenten van de Dienstapotheek in Arnhem.

Fitte communicatie

Middle Point heeft een strippenkaart voor fitte communicatie. Zij zetten Trainingproducties 1 keer per kwartaal in om hun communicatie fit te houden.

cursus assertiviteit

Assertiviteitstraining in feedback voor Eerst Verantwoordelijke Verzorgenden met als doel meer autonome EVV’ers.

Naar alle klantcases

Copyright 2016 PAK organisatieontwikkeling  |  All Rights Reserved  |  Sitemap