PAK organisatieontwikkeling  |  030 – 227 04 32  |  info@p-a-k.nl

Pagina niet gevonden - 404

Ook zo moe van brandjes blussen? Bereik meer met minder moeite door oplossingsgericht leidinggeven. Stop ten eerste met andermans problemen oplossen.

Het uiten van bezwaren wordt nog wel eens verward met het uiten van weerstand. Het uiten van bezwaren is echter een teken dat iemand nog niet klaar is om…

Risicomanagement heeft zowel een organisatiecomponent als een menselijk component. Samen vormen ze de risicocultuur. Om tot een goed resultaat te komen…

Samenwerken staat voor mij voor communiceren en hoe fijn is het om een werkplek te hebben waar zo goed en bewust mogelijk gecommuniceerd wordt?

Naar de blog

Ervaar onze programma's

verzuimgesprekken-voeren

De training verzuimgesprekken voeren is er voor teamleiders die het verzuim willen terugdringen vanuit het contact met zowel de teamleden als de organisatie

Adviesvaardigheden

In de training adviesvaardigheden wordt veel aandacht besteed voor communicatie-tools, die onmisbaar zijn voor de adviseur en professionals die adviseren.

Situationeel-leiderschap

De training Situationeel leiderschap is onderdeel van het programma Leiderschap voor managers. Een reis door het landschap van Leiderschapsstijlen.

Stressbestendigheid

Een Managementtraining rond de competentie Stressbestendigheid. U leert omgaan met stress en druk van buitenaf. U wordt weer een rustpunt voor uw team.

Naar alle programma's

Wat onze klanten ervaren

crisiscommunicatie Hubertustunnel

In de training Communiceren bij incidenten en calamiteiten werd geoefend met herkenbare situaties. Uitgangspunt was: hoe reageren we op ontstane situaties?

In de presentatie training van Marianne Vloetgraven lag het accent op de boodschap krachtig voor het voetlicht brengen en authentiek jezelf presenteren.

leiderschap

“Trainingproducties levert maatwerk op vernieuwende wijze en de flexibiliteit is mij voor deze training in Leiderschap, wederom, erg goed bevallen.”

“Trainingproducties trainde ons in Persoonlijk leiderschap waardoor de teamleiders meer coachend, motiverend en enthousiasmerend zijn gaan aansturen.”

Naar alle klantcases

Copyright 2016 PAK organisatieontwikkeling  |  All Rights Reserved  |  Sitemap