PAK organisatieontwikkeling  |  030 – 227 04 32  |  info@p-a-k.nl

Pagina niet gevonden - 404

Na een reorganisatie wordt met een teamopstelling duidelijk wat de gevolgen zijn van veranderingen. De teamopstelling geeft informatie over vervolgstappen.

Afspraken nakomen kost de nodige inspanning en energie, maar geeft persoonlijke vrijheid, vertrouwen en betere relaties. Zeker met betrekking tot je werk.

Door tunneloperators inzicht te geven in en verantwoordelijkheid te laten nemen voor hun beslissingen en de effecten van hun gedrag op de tunnelveiligheid.

Ook zo moe van brandjes blussen? Bereik meer met minder moeite door oplossingsgericht leidinggeven. Stop ten eerste met andermans problemen oplossen.

Naar de blog

Ervaar onze programma's

Non-verbale-communicatie-met-Harry-Piekema

De training non-verbale communicatie is bedoeld voor professionals die er naar streven authentiek en geloofwaardig te communiceren.

Resultaatgericht-leiderschap

Resultaatgericht leiderschap is nodig bij zelfsturende en verantwoordelijke medewerkers. Het maakt de organisatie volwassen en flexibel bij veranderingen.

Adviesvaardigheden

In de training adviesvaardigheden wordt veel aandacht besteed voor communicatie-tools, die onmisbaar zijn voor de adviseur en professionals die adviseren.

Situationeel-leiderschap

De training Situationeel leiderschap is onderdeel van het programma Leiderschap voor managers. Een reis door het landschap van Leiderschapsstijlen.

Naar alle programma's

Wat onze klanten ervaren

Verzuimtraining op maat

“De Verzuimtraining is tot volle tevredenheid verlopen. De reactie op de training is zeer positief en wordt binnen de organisatie regelmatig genoemd.”

300 Pedagogische medewerkers en 65 Locatiemanagers kregen, met inzet van onze trainers en trainingsacteur een training in feedback geven en krijgen

Na goede ervaringen in het verleden vroeg deze KOV aan Trainingproducties naar een communicatie cursus in Rotterdam. Een communicatie cursus in feedback.

Workshop Feedback

In de Feedback workshop voor het team van Kids voor Kinderen in Baarn kon iedere deelnemer meerdere malen oefenen met de feedbackregels.

Naar alle klantcases

Copyright 2016 PAK organisatieontwikkeling  |  All Rights Reserved  |  Sitemap