Trainingproducties  |  030 - 281 98 88  |  info@trainingproducties.nl

De wereld groeit

En wij groeien mee. Blijf op de hoogte
van alle ontwikkelingen. Waar kan uw
organisatie in groeien?

Dit houdt ons bezig

Oplossingsgericht leidinggeven

Ook zo moe van brandjes blussen? Bereik meer met minder moeite door oplossingsgericht leidinggeven. Stop ten eerste met andermans problemen oplossen.

Samenwerken staat voor mij voor communiceren en hoe fijn is het om een werkplek te hebben waar zo goed en bewust mogelijk gecommuniceerd wordt?

Dramadriehoek

De dramadriehoek (Karpman, 1968) is een relatief eenvoudig te gebruiken, model dat inzicht geeft in de het ontstaan van “drama” in communicatie.

Jolien Slavenburg van Trainingproducties over haar visie op de lerende organisatie. We stellen mensen in staat om hun verantwoordelijkheid te nemen.

Feedback training

In de Feedback training leren deelnemers nauwgezet hun eigen afwegingen maken. Met de ingebrachte praktijksituaties wordt zorgvuldig geoefend.

De mens wil ertoe doen. Dat zit in onze natuur. Soms bewust veel vaker onbewust willen we ertoe doen. In ons werk, thuis, met vrienden. De mens maakt …

Afspraken nakomen kost de nodige inspanning en energie, maar geeft persoonlijke vrijheid, vertrouwen en betere relaties. Zeker met betrekking tot je werk.

Als adviseur kun je te maken hebben met gesprekspartners die gedrag van weerstand vertonen. Weerstand in dit kader kan het best geduid worden vanuit de…

Het uiten van bezwaren wordt nog wel eens verward met het uiten van weerstand. Het uiten van bezwaren is echter een teken dat iemand nog niet klaar is om…

Risicomanagement heeft zowel een organisatiecomponent als een menselijk component. Samen vormen ze de risicocultuur. Om tot een goed resultaat te komen…

emoties-op-het-werk

Waarom zijn we zo bang voor emoties op het werk? Wat maakt dat emoties op het werk ons zo verwarren? Hoe gaan we om met emoties op het werk?

Non-verbale communicatie is de taal van je lichaam. Die liegt nooit. Non-verbale communicatie weegt zwaarder dan verbale communicatie.

Door tunneloperators inzicht te geven in en verantwoordelijkheid te laten nemen voor hun beslissingen en de effecten van hun gedrag op de tunnelveiligheid.

Copyright 2014 Trainingproducties  |  All Rights Reserved  |  Sitemap